Bourgondische Slagerij Ron Agterberg is een onafhankelijke, bourgondische slagerij zoals u nergens anders zult vinden!

Een uniek aanbod van vlees en alles vers van het mes, zodat alles aan uw bourgondische wensen kan worden aangepast. Wij geloven niet in volle schalen met biefstukjes en karbonaadjes van precies een ons. Bij ons mag het altijd ietsjes meer zijn of ietsjes minder, zo u zelf wenst.

Ons assortiment verandert met de seizoenen. Zodra de 'r' weer in de maand zit, is er weer verse rookworst en natuurlijk de originele Utrechtse balkenbrij, diverse huisgemaakte pat├ęs en vele andere winterse lekkernijen.

In de zomer is er een ruim assortiment aan vlees voor de BBQ. Maak van uw (bedrijfs)barbecue eens wat echt bijzonders en bel of kom langs voor bourgondische barbecue adviezen.

Niet geheel onbelangrijk te vermelden, dat wij volledig glutenvrij werken, zelfs alle vleeswaren en marinades. Omdat we alles zelf maken, weten we precies wat erin zit.

De Winkel

Sinds jaar en dag is in het monumentale pand waar u onze winkel vindt al een slagerij gevestigd. Sinds 1985 zijn wij een zelfstandig werkende slagerij. Een echte bourgondische slager, die u nergens anders vindt.

texelse schapen

Bourgondisch

Al 10 jaar werken wij met gehele dieren, die buiten lopen en een gezond leven hebben gehad. Wij geloven in goede behandeling van de dieren en gezonde voeding.

Een goed leven voor de dieren, levert een goed product en dat is waar wij voor staan.

Doordat wij werken met hele lammeren, halve varkens en rund- en kalfsvlees zo veel mogelijk in de been, kunnen we aan elke bourgondische wens voldoen. Extra dikke karbonades, of mooie dunne entrecots voor op de grill.