Onze bourgondische producten zijn eerlijk en heerlijk!

Een zeer divers aanbod aan verschillende braadworsten, zoals de welbekende Franse Merquez en Chipolata, de Roemeense Mititei en de heerlijke Italiaanse Salcicia.

Naast de bekende hamburgers en slavinken verkopen wij ook heerlijke lamsburgers, Hongaardse rolletjes, Cevapcici's, magere tartaartjes en paupiettes de veau.

Onze patés en rillettes worden alom geroemd, door de jarenlange ervaring met het zelf maken en door de goede kwaliteit van de producten die we gebruiken, is het een echt topproduct waar we ook erg trots op zijn. Heerlijke Cranberry Paté met uiteraard echte cranberries, stevige wildpates van haas of hert, maar ook de franse rillette van porc of canard vindt gretig aftrek.

 

 

Wildpatés

Een goede paté van wild mag bij een heerlijke winterse borrel niet ontbreken. De stevige wildsmaak in combinatie met de zachte smaak van paté, zijn perfect in balans. Laat u verrassen door het varièrende aanbod aan wildpatés.

Rillettes

Rillette is een Franse specialiteit van mager vlees gaar gestoofd in reuzel, door dit te laten stollen, krijgen we een soort paté. Rillette kan van verschillende soorten vlees gemaakt worden, maar wordt voornamelijk van varken of eend gemaakt.