Het Limousin rundvlees is mooi gemarmerd, mals en altijd goed op smaak!

Deze Limousin runderen lopen vrij rond in verschillende natuurgebieden van staatbosbeheer. Daar scharrelen ze hun eigen kostje bij elkaar. Het Limousin is een frans topras, dat erg goed gedijt in gebieden met arme vegetatie. Mochten de runderen toch niet voldoende eten bij elkaar kunnen vinden, dan worden ze bijgevoerd met geteelde voeding. Doordat de runderen zo divers eten en constant in beweging zijn, smaakt het rundvlees zoals het hoort te smaken. Het vlees en de spieren zijn goed ontwikkeld. Wij snijden elk stukje van het rund voor u zoals u het wilt, mooi dik of juist lekker plat.

Heerlijke riblappen voor een wintersstoofpotje of een mooie runderlende voor een fijn zondagsmaal, het rund heeft zoveel te bieden en wij dus ook.

 

Entrecote

De dunne lende van het rund, met een goede rand vet. Mooi mals om lekker rosé te laten.

 

Runderborst

Runderlappen van de borst en het ribstuk zijn heerlijk om te stoven. Lekker lang op laag vuur. Uitstekend geschikt voor een heerlijke Boeuf Bourguinon, met natuurlijk een handje van onze heerlijke spekblokjes.

Kogelbiefstuk

Een uiterst mals stukje van het rund. Om aan een stuk te braden of om mooie biefstukken van te snijden. Zo zacht dat het bijna zonder mes te eten is!

Rib-Eye

Een avn de meest smaakvolle stukken van het rund. Mals met een bite.