Vleeswaren uit eigen keuken en alles vers gesneden!

Jarenlange ervaring met alles zelf produceren heeft ertoe geleidt dat alle recepten zijn uitgebalanceerd wat producten van top kwaliteit oplevert. Het begint natuurlijk bij een goede basis, het vlees, maar de bewerking daarna is minstens zo belangrijk en daarin maken wij met onze vleeswaren het verschil.

Vele vleeswaren van puur rundvlees, zoals runderkookworst, pastrami en rundersalami. Een bijzonder assortiment aan Italiaanse vleeswaren en natuurlijk heerlijke hammen. Rauwe en gedroogde hammen, zoals de Parmaham, de Seranoham en natuurlijk de huisgemaakte coburger ham.

Er wordt weleens gefluisterd dat onze achterham, de lekkerste is van heel Utrecht, dat kunnen we natuurlijk niet ontkennen. Deze ham helemaal zonder geur-, kleur- en smaakstoffen is puurder dan puur en smaakt daarom zo heerlijk.

 

 

 

Runder Rookvlees

Rookvlees, zo zacht en zo puur. Een ware traktatie voor de tong.

 

 

Rosbief

Rosbief elke dag vers gebraden, heerlijk voor ontbijt of lunch! Welk broodje zegt daar nou geen ja tegen?

 

een schitterende pekelvlees met mooie rand vet

Pekelvlees

Een mooi stuk rundvlees, gepekeld en gekookt. Wordt vaak samen met runderlever gegeten als het welbekende broodje halfom.

Coburger ham

Hollandse rauwe ham, dun gesneden, fijn van smaak. Licht gezouten en gerookt.

 

 

Donkere Utrechtse leverworst

De typische Utrechtse leverworst, zoals die hoort te smaken. Hartig voor bij de borrel of voor een stevige boterham.

 

Italiaanse borrel

De Italianen weten wat lekker eten is en wij ook, dus hebben we u een ruim assortiment aan Italiaanse vleeswaren te bieden. Ventricina, Salami Finnochio beiden met wilde venkel. Een mooi gemarmerde coppa di Parma en diverse gedroogde soorten vleeswaar.

Achterham

De achterham is mager en smaakvol. Voor veel mensen de favoriet voor op de boterham, maar natuurlijk ook voor bij de asperges!

Pain de Provence

Het lekkerste gehaktbrood uit de Provence, met groene pepertjes en pistache noten.